Takim i hapur për prezantimin projektit të Bashkisë së Re dhe Qendrës Shumëfunksionale të Artit, Kulturës dhe Inovacionit 24-02-2017

Takim i hapur për prezantimin projektit të Bashkisë së Re dhe Qendrës Shumëfunksionale të Artit, Kulturës dhe Inovacionit

Zhvilluam një takim të hapur me studentët dhe të rinjtë e qytetit për prezantimin e dy prej projekteve më të rëndësishme për Korçën. Bashkia e Re, transparente dhe e hapur për qytetarët - projekti i parë i këtij koncepti inovativ për ofrimin e shërbimeve. Biblioteka, një objekt me vlera arkitekturore, projektuar nga arkitekti korçar Petraq Kolevica, do të rikonstruktohet dhe përshtatet për funksionet e reja. Qendra Shumëfunksionale e Artit, Kulturës dhe Inovacionit, Biblioteka e Re - arkitekturë moderne me detaje karakteristike të Korçës.

back