Punime në rrugët e fshatit Mborje dhe Drenovë 13-02-2017

Punime në rrugët e fshatit Mborje dhe Drenovë

Çdo ditë i japim zgjidhje konkrete problematikës infrastrukturore në fshatrat e Bashkisë Korçë. Nisëm ndërhyrjen në rrugët e fshatit Mborje dhe Drenovë, duke përmirësuar shërbimin dhe kushtet e jetesës për banorët. Të angazhuar në çdo kohë për të bërë investime dhe për të unifikuar standartin e rrjetit rrugor në gjithë bashkinë.

back