Mobilizim ndërinstitucional për të përballuar të ftohtin 23-01-2017

Mobilizim ndërinstitucional për të përballuar të ftohtin

300 familje në nevojë mbështeten në këto ditë të ftohta me ushqime dhe veshmbathje për ta përballuar me lehtë dimrin. Bashkia Korçë me bashkëpunimin e TAP dhe Kryqin e Kuq Korçë ka nisur shpërndarjen e pakove me ndihma në zonën e Vithkuqit dhe do të vazhdojë edhe në njësitë e tjera administrative. 

back