Vazhdon kujdesi për familjet në nevojë për të përballuar dimrin 17-01-2017

Vazhdon kujdesi për familjet në nevojë për të përballuar dimrin

Pranë familjeve në nevojë me ndihma ushqimore, veshmbathje dhe dru zjarri. Stafi i Drejtorisë së Kujdesit Social, NSHP, Drejtoria e Kontrollit të Territorit dhe Kryqi i Kuq në terren, vazhdojnë pandërprerë punën për t`ju gjendur sa më pranë familjeve në nevojë për të përballuar kushtet e vështira si pasojë e motit të ftohtë.

back