Ambasadorja Hollandeze vizitoi Bashkinë e Korçës 16-01-2017

Ambasadorja Hollandeze vizitoi Bashkinë e Korçës

Gjatë vizitës së zhvilluar në Bashkinë Korçë, Ambasadorja Hollandeze znj. Dewi van de Weerd ka vlerësuar bashkëpunimin e deritanishëm ndërsa ka shprehur konsideratën e saj për projektin e Muzeut të Artit Mesjetar, Pazarit të Vjetër të Korçës dhe zhvillimeve pozitive që ka pësuar qyteti në vitet e fundit. Pjesë e takimit kanë qenë edhe diskutimet rreth përfshirjes së Korçës në paketat turistike si një qytet interesant, me qëllim rritjen e impaktit shqiptar tek turistët e huaj.

back