Furnizimi me dru zjarri i familjeve në nevojë 13-01-2017

Furnizimi me dru zjarri i familjeve në nevojë

Siguruam ngrohjen për familjet në nevojë në këto ditë të ftohta dimri. Pasi u garantuam vakte ushqimore dhe veshmbathje , 22 familje tek zona e ish-gjeologjikut kanë përfituar edhe ngrohje, ndërsa do të vazhdojmë shpërndarjen për dhjetra familje të tjera në qytet dhe fshatra. I gjithë stafi i Shërbimit të Kujdesit Social, inspektorët e Drejtorisë së Kontrollit të Territorit, NSHP dhe Policia Bashkiake vazhdojnë punën në terren për të përballuar situatën.

back