TREGU I RI TEK ISH-UMB GARANTON STANDARTE TË LARTA BASHKËKOHORE

TREGU I RI TEK ISH-UMB GARANTON STANDARTE TË LARTA BASHKËKOHORE

Aktiviteti tregëtar zhvillohet në kushte optimale për tregëtarët dhe blerësit.

Investuam 55 milion lekë, për ti dhënë mundësine rreth 142 tregëtarëve të mos shesin më në tezga plasmasi jashtë por në kushte më të mira me standarte bashkëkohore brenda godinës tek ish UMB, sot Inkubatori i Biznesit. Përmes këtij investimi i'u rikthyhem qytetarëve një tjetër hapësirë të lirë, sheshin i cili është hijeshuar edhe me një lulishte dhe rrugë të asfaltuara. Në një pjesë të vecantë të këtij sheshi u pozicionuan edhe triçiklat të cilët ndodheshin pranë Pazarit të Vjetër të Korçës.

Inkubatori i Biznesit

Inkubatori i Biznesit Korçë, pjesë e këtij projekti, është një përpjekje thelbësore e Bashkisë Korçë, A.R.ZH. Korçë, dhe disa patnerëve të tjerë lokalë, kombëtarë dhe ndërkombëtarë për të mbështetur bizneset për të rinjtë e për të krijuar vende të reja pune.

back